• news_banner_01

LALOLAGI OPTICAL, LIME SOLUTION

Na A'e Limee i Iunivesete - Su'e Taleni

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina ma le faʻaauau pea o le tuputupu aʻe o le kamupani, o le manaʻoga mo taleni o loʻo faʻateleina ma sili atu ona faanatinati.Faʻaauau mai le tulaga moni o loʻo i ai nei ma mafaufau i le atinaʻeina o le kamupani mo se taimi umi, na filifili ai taʻitaʻi o le kamupani e alu i faʻalapotopotoga o aʻoaʻoga maualuluga e faʻafaigaluegaina taleni.

fa'afaigaluegaina o le lotoa-1

Ia Aperila, na faʻalauiloa aloaia ai le faʻasalalauga faʻapitoa a le kolisi.E pei o aso nei, ua auai la matou kamupani i le aoga o galuega a le lotoa o le Iunivesite o Guangzhou Xinhua (Dongguan Campus) ma le Iunivesite o Guangzhou (Iunivesite Town).O avanoa fa'a faigaluega e le fa'atapula'aina i fa'atau, fesoasoani fa'apisinisi, inisinia masini, inisinia fa'apipi'i, ma isi.

fa'afaigaluegaina o le lotoa-2

O le taofi muamua o le Guangzhou Xinhua College (Dongguan Campus) ia Aperila 15. O le matou taitai kamupani ma le HR na taʻimua ma o atu i le Guangzhou Xinhua College (Dongguan Campus) e auai i le galuega faʻafaigaluega.

fa'afaigaluegaina o le lotoa-3

Ia Aperila 22,olou taitai kamupani ma HRalu i lefa'aaliga galuega a le lotoao le Iunivesite o Guangzhou (Iunivesite City) e su'e taleni.

fa'afaigaluegaina o le lotoa-4

I le fa'aaliga fa'a faigaluega, e lata i le afe le au fa'au'u na auai i le sailiga o galuega.O tamaiti aʻoga sa laei i laʻei aloaʻia, toʻa ma agavaʻa, uuina faʻamatalaga saunia lelei ma tusi faʻapipiʻi, ma talatalanoa ma le toʻaga ma a tatou tagata faigaluega ina ia malamalama ia tatou manaoga faʻafaigaluega.

O le matou taitai o le kamupani ma le HR HR na tali ma le onosai i fesili a tamaiti aoga, faia faatalanoaga i se taimi talafeagai, malamalama ma fesootai ma le mafaufau o tamaiti aoga i galuega, ma fesoasoani ia i latou e faia le laasaga muamua i le latou galuega, lea na viia e tamaiti aoga.

fa'afaigaluegaina o le lotoa-5

Matou te iloa o taleni o se vaega taua i le fuafuaina o le atinaʻeina o Limee, o lea e faʻapipiʻi ai e le kamupani le taua tele i le faʻafaigaluegaina ma le aʻoaʻoina o taleni.Matou te faʻamoemoe o le a sili atu ma sili atu taleni o le a faʻatasi ma Limee.O le a matou tuʻuina atu ia te oe se faʻavae e mafai ai ona e faʻaogaina lou poto loloto ma tomai e susulu ai i luga o lenei tulaga ma fatuina ma fefaʻasoaaʻi se lumanaʻi manuia.O le ta'iala fo'i lea a Limee: fai fa'atasi, fa'asoa fa'atasi, ma fiafia fa'atasi i le lumana'i, sa matou fa'atinoina ma fa'atino.


Taimi meli: Me-08-2023